Farmers

Direktlänk till inlägg 9 november 2018

Blodslitet

Av Folgy - Fredag 9 nov 13:20

Efter Blodslitsgenrepet dagen innan avresan mot vårat grannland i väst kände vår chaufför av symptomen för körtelfeber och tänkte inte följa med i det läget, men efter en superdrink innehållande diverse ingredienser som inte bör nämnas för publikum och en skönhets sömn på 15 timmar, så kunde chaufför Fred vakna piggare än Ben när han hör att nån toffel kommer tillbaka efter en natts sömn på bortaplan.


Efter några timmars körning så stannade vi till på IKEA, lämnade in Simon på Småland medan vi andra MÄN åt en redig middag. När vi kom tillbaka för att hämta han så hade han spårlöst försvunnit och ingen tänkte mer på det. Vi fortsatte till Coop för handling av mustig föda i mängder, väl där såg vi Simon trycka i sig alla bananerna för barnen. De hade en form av slavhandel i affären där de sålde den svarte munken till nedsatt pris, självklart så högg vi till på erbjudandet.


Erik var väldig mån om att vi skulle komma fram så tidigt som möjligt (vi bodde hos hans fruga), men Fred räknade snabbt ut att det skulle bli stelt i boendet då vi inte förstår danska, så Fred körde mer än lagligt på vägarna.

Ben och Slisk fick en uppenbarelse från Folke på vägen till Norge. Han berättade att de skulle dela tak med ett halvt dussin danske tösabitar, och han ville självklart att de skulle sprida farmers gener vidare. Första steget i detta var att ge dem Ahlgrens bilar, för alla vet att Ahlgrens bilar är det bästa raggningsknepet sedan Jesus fick gåvor från de tre vise männen.


De två klopskalliga tog sig mod och gick fram och hälsade på de fina tösabitarna med några påsar Ahlgrens bilar gömda långt in i skrevet för att danskarna inte skulle komma på överraskningen. När de sedan planerat att ta fram godiset hade det dock fastnat långt upp i tarmen och de hade inte ens en chans att fullfölja Folkes önskning. Detta följdes av en stel tystnad och det två kåtbockarna blev tvungna att tröstträna hela natten lång.


Nu till the real deal, 15 kilometer och 500 meter rent must! Ben klarade inte av detta mansprov utan var så pläp att han aldrig stämplade på en enda radiokontroll, för att de skulle se ut som att han aldrig hade startat. Hannrup, Farmers största vinstchans på förhand men att möta norska monster i de som liknande den brutalaste alpterrängen är inte en lätt match för en som har vuxit upp i Uppsala där största backen är en trappa ner till en jordkällare i ett hyreshus. Slisk som inte hade imponerat under nattens tröstträning där han väggade efter 7 minuters utförslöpning, lyckades schlita sig med hela loppet och slutade precis bakom Hannrup. Siste farmer ut och siste farmer i mål, Fred, han öppnade starkt och var täten under den första slingan, men på den andra slingan kom ett litet dilemma som lede till att Fred fick käka mjölksyra och trampa luft under några kilometer, sedan var han lika ensam som Ben i lägenheten under de flesta nätterna, Han tuffade på i ett mustigt men behagligt tempo resten av banan.


Innan resan till Norge så hade farmers ledning fått en arg påminnelse att truppen snarast måste fyllas på med nya storspelare efter tappet till denna säsong. Vilket var anledning varför bilen packad med musttroll åkte till Norge ifrån första början. De hade tänkt att truppen skulle fyllas ut med några kraftiga backar likt betongpelare. Så de fyra tänkte ut att de hade bäst chans att se de hårdaste av de hårda i Holmenkollen. Där skrevs fyra rookie kontrakt på, men namnen håller vi hemligt. De ända vi kan meddela är att de bar norska landslagsdräkter.


På väg tillbaka till boendet så lackade Fred på de keffa kartläsarna och de keffa kartläsarna lackade på kartan, men den ursäkten gick inte Fred på, utan stannade bilen, kollade på kartan i 3 sekunder, startade bilen och hittade med lätthet till boendet, bilresan till boendet blev nästan lika stel som mötet med danskorna.


Helgen avslutades såklart med straffträning för de som inte hamnade på pallen, där det blev omlöpning av tävlingsbanan men nu med en max tid på den beräknade segrartiden 1 timme och 54 minuter, hur det gick kan vi tyvärr inte gå ut med för de skulle bli så stor skam för blodslitet att några tävlande löpte om banan dagen efter med dryga halvtimmen snabbare sluttid.


Lägrets mest spelade låt: Om vi vore Bögar, På Kroken och Vi får aldrig ligga


Lägrets godaste Pizza: Utan tvivel Pizza house i Grums, rekommenderas starkt


Lägrets Vägg: Simon som efter loppet låg 4 timmar naken på parkettgolvet i fosterställning och pendlade mellan gråt och skratt

 

Lägrets hårdast knutna sko: Simons högra och vänstra som nästan gjorde straffträning omöjlig


Lägrets mustigaste: Slisk under tröstträningen efter misslyckat fiske


Lägrets Pläp: Helt klart Ben som inte fullföljde Loppet


Lägrets citat: ”De som hender i bastuen staner i bastuen”


Over and Out från straffträningen i Själevad

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 12 dec 00:00


Som tradition åker Farmers till Idre varje år för att samla på sig sinnessjukt många träningstimmar. Utöver den extrema träningen och de otaliga timmarna i bastun är färden dit en höjdpunkt i sig. Varje år samlas alla Farmers för att få en plats i de...

Av Folgy - Tisdag 11 dec 00:00

Dags för veckans höjdpunkt och veckans memes, denna vecka bjuder vi på några dark memes. För er som är okunniga inom ämnet är regel numer 1. Att ingen meme är för grov.  Se och njut!           ...

Av Folgy - Måndag 10 dec 00:00

Drömmen om Farmers   Med en uppväxt i de klassiska Lussetågetskogarna var det alltid ett mål för Flexarn att bli en del av Farmers. På startlinjen stod bjässarna alltid uppradade bredvid lilla Flexarn. Samtidigt som han var livrädd för bjässarna ...

Av Folgy - Söndag 9 dec 00:00

Imorgon som ni alla vet börjar det årliga träningslägret i Idre. Eliten i farmers ser fram emot en tuff vecka med mycket träning. Samtliga farmers beräknas ha en träningsmängd på ca 40 - 50 timmar denna vecka. Detta kan tyckas som tufft men som farme...

Av Folgy - Lördag 8 dec 00:00

Damp Joe hade återuppstått Klockan hade precis slagit 19 när dörren sparkades in med en kraftig smäll. Fil som tänkte gå och fiska så här på kvällskvisten fick dörren i huvudet och flög bakåt. När han väl lyckats flytta dörren med sina russinfingra...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem tränar mest under skidlägret?
 inte någon ettakille iallafall
 Boel
 Ben
 Fil
 Fred
 någon som påstår att längdskidor är träning

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se