Farmers

Direktlänk till inlägg 5 september 2018

Merch

Av Folgy - Onsdag 5 sept 20:03

En farmer är en modemedveten man. Förutom att ha atletiska och vältränade kroppar bryr vi oss dessutom om vårat utseende och klädsel. Det är bara att kolla på Joe som dagligen går runt i nya tröjor eller Ben som inte kan gå en meter utan att styla mittbenan. Därav kommer Farmers att öppna en webbshop för intresserade supportrar där allt från suspensoarer till dunjackor och kvinnliga underkläder kommer att vara till salu.


I vår kollektion kommer vi dock att börja med försäljning av Farmerskepsar och matchtröjor. Kepsarna och tröjorna kommer att säljas till ett förmånligt pris, givetvis med ett rabatterat pris till gamla Farmers och trogna supportrar. 

På tröjorna kommer man kunna välja på gamla Farmerslegender som Malmberg, E Svensk, Boman, IvK, Simark, Enmark, Åhlund, Lysell, Tynong, Ridefelt, Olbos och Rauken samt nuvarande legender som Japparn jr, Dr Gas, Gryznikow, Big Ben, Hannrup, Langerak, Boel och Fred.


Nedan kan man få en tjuvkik på kollektionen från våran photoshot vi hade med våra ursnygga modeller!
                   


Vid intresse, dra iväg ett mail till folkefolkefolkebarbara@gmail.com


PS: Emila och Petrina, som lön får ni en varsin keps, fritt inträde till omklädningsrummet under hela säsongen samt Philip.


Farmer out   

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ice & Imp

Måndag 17 sept 20:23

2 stycke keps tack

 
Ingen bild

vladimir

Söndag 23 sept 22:47

gör en dab

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 12 dec 00:00


Som tradition åker Farmers till Idre varje år för att samla på sig sinnessjukt många träningstimmar. Utöver den extrema träningen och de otaliga timmarna i bastun är färden dit en höjdpunkt i sig. Varje år samlas alla Farmers för att få en plats i de...

Av Folgy - Tisdag 11 dec 00:00

Dags för veckans höjdpunkt och veckans memes, denna vecka bjuder vi på några dark memes. För er som är okunniga inom ämnet är regel numer 1. Att ingen meme är för grov.  Se och njut!           ...

Av Folgy - Måndag 10 dec 00:00

Drömmen om Farmers   Med en uppväxt i de klassiska Lussetågetskogarna var det alltid ett mål för Flexarn att bli en del av Farmers. På startlinjen stod bjässarna alltid uppradade bredvid lilla Flexarn. Samtidigt som han var livrädd för bjässarna ...

Av Folgy - Söndag 9 dec 00:00

Imorgon som ni alla vet börjar det årliga träningslägret i Idre. Eliten i farmers ser fram emot en tuff vecka med mycket träning. Samtliga farmers beräknas ha en träningsmängd på ca 40 - 50 timmar denna vecka. Detta kan tyckas som tufft men som farme...

Av Folgy - Lördag 8 dec 00:00

Damp Joe hade återuppstått Klockan hade precis slagit 19 när dörren sparkades in med en kraftig smäll. Fil som tänkte gå och fiska så här på kvällskvisten fick dörren i huvudet och flög bakåt. När han väl lyckats flytta dörren med sina russinfingra...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem tränar mest under skidlägret?
 inte någon ettakille iallafall
 Boel
 Ben
 Fil
 Fred
 någon som påstår att längdskidor är träning

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se