Farmers

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2017

Nudist

Av Folgy - Tisdag 10 okt 21:00

Paragraf tre kapitel fyra i farmersförordningen beskriver ett mycket uppskattat beteende hos farmers spelare nämligen nudism. Detta fenomen har inte förekommit i så stor utsträckning som förväntat fram tills förra veckan då alla kläder flög av i farten för att visa vem som var den största nudisten. Det avgjordes även en kukmätartävling som Ben vann överlägset som ni kan se på bilderna. Dessutom var det inte bara farmers ledning som stod och jublade i fönstret då de såg vad grabbarna gick för utan även några nyfikna ögon som tillhörde det femininare slaget, Jocke. Vi hoppas att framtiden bjuder på mer lättklädda ögonblick.


Över och ut / näcken 

       

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rövskägg

Onsdag 11 okt 20:38

Blir en god natts sömn för ägaren av sängen, kanske med sällskap ett kånkelbär eller två :)

 
Ingen bild

Cooper

Torsdag 12 okt 20:12

Vart är resultaten från Cooper testet?! Skandalöst att behöva vänta så här länge på dem... Förväntar mig bättring snarast!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Söndag 15 okt 18:57


Årets ettafest hölls på Sandvikens pensionärsklubb och den blommiga kaffeservisen var framdukad tillsammans med finska pinnar. Skämt åsido, självklart spårade det ur: allt från spillda vinflaskor på vita skjortor och folk som gick runt i cirklar till...

Av Folgy - Fredag 13 okt 22:00


  Det har nu runnit förbi en hel vecka sedan höstens stora fest. Och då pratar vi givetvis inte om den så kallade ”ettafesten”, utan om det obligatoriska och alltid lika beryktade coopertestet. Som vanligt när det vankas löptest är det ...

Av Folgy - Tisdag 3 okt 15:30


I torsdags begavs sig Farmers ordförande och vår stjärnspelare iväg på ett scoutuppdrag till Österrike för att fylla de sista eftertraktade platserna i andrafemman. Om uppdraget var framgångsrikt återstår att se men hockey-bockey matcher spelas inte ...

Av Folgy - Måndag 2 okt 18:41


I sökandet efter svaret på den sista frågan angående om vikten finns har vi nu fått ett genombrott.   Det var på torsdagskvällen larmet kom in då det enligt flera säkra källor både hörts och känts en enorm smäll i trapphus A. Som alltid när det h...

Av Folgy - Torsdag 28 sept 18:52


Vem ska ta över efter vår flyende rauk i målet?   Ja som ni alla vet har Amadeus tagit sitt pick och p… Nej förresten, han har lämnat allt han har och flytt fastlandet och sen inte lämnat öjn en enda gång.   Därför står vi nu med en to...

Presentation


Bloggen drivs av eleverna på OLGY och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Tar sig Sibbe till Norge?
 Ja
 Nej
 Bara till gränsen
 Inte ens ur Sandviken
 Erik är för full för att köra

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se