Farmers

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2017

Nudist

Av Folgy - 10 oktober 2017 21:00

Paragraf tre kapitel fyra i farmersförordningen beskriver ett mycket uppskattat beteende hos farmers spelare nämligen nudism. Detta fenomen har inte förekommit i så stor utsträckning som förväntat fram tills förra veckan då alla kläder flög av i farten för att visa vem som var den största nudisten. Det avgjordes även en kukmätartävling som Ben vann överlägset som ni kan se på bilderna. Dessutom var det inte bara farmers ledning som stod och jublade i fönstret då de såg vad grabbarna gick för utan även några nyfikna ögon som tillhörde det femininare slaget, Jocke. Vi hoppas att framtiden bjuder på mer lättklädda ögonblick.


Över och ut / näcken 

       

 
ANNONS
 
Ingen bild

Rövskägg

11 oktober 2017 20:38

Blir en god natts sömn för ägaren av sängen, kanske med sällskap ett kånkelbär eller två :)

 
Ingen bild

Cooper

12 oktober 2017 20:12

Vart är resultaten från Cooper testet?! Skandalöst att behöva vänta så här länge på dem... Förväntar mig bättring snarast!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Måndag 15 jan 22:00

Vart fan är världen påväg. När EM-Guld blir mer värt än VM-GULD, när en prestation blir mer värd än prestationer, då blir man orolig, då blir man jävligt orolig. Vår kära Tove tar 6 VM-guld och vinner världscupen i orientering. Peder Fredrikzzzon tar...

Av Folgy - Torsdag 11 jan 10:00

På den senaste tiden har Farmers ledning mottagit kritik och förfrågningar om spelarna vet hur man beter sig i livet och på internet. Detta ser vi som en enorm kränkning då vi själva anser vår moral och etik vara exemplarisk. Följande berättelse är s...

Av Folgy - 24 december 2017 06:30

Julen är här och vi har för året lämnat viken, Men bloggen lever vidare så bli inte besviken.   Julkalendern är alltså över för detta år, Och 2017 snart plats i historieböckerna får.   Snart kommer farbror frej och knackar på vår dörr, ...

Av Folgy - 22 december 2017 06:30

Julkalender är nu in på sin sista vers och lika säkert som julbaket med sina väldoftande lussebullar och sega knäck så börjar nu även julkorten trilla in. Julkort har det minst sagt trillat in i farmers inkorg den senaste tiden och till vår stora glä...

Av Folgy - 21 december 2017 06:30


Så väl ung som gammal, snabb som långsam, lätt som tung har vi alla haft en lång och gedigen önskelista ända sedan vi var små ynkliga krabater utan mening och tänder. Önskelistorna har bestått av en massa krimskrams som inte har någon betydelse för o...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vad tycker du om Miss Franssons prestation i Jerringpriset?
 Usch
 Gnägg
 Jag är en häst
 Dags att hoppa från balkongen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se