Farmers

Direktlänk till inlägg 22 december 2016

Lucka #22

Av Folgy - 22 december 2016 18:45

I dagens lucka bjuder vi på några av alla de deltagare som ändå försökte, men inte riktigt nådde hela vägen till vinst i julkortstävlingen. Vi vill tacka alla för era bidrag och hoppas ni tar revansch nästa år istället. 

 

 

Tvåakillarna bjuder på en naken knappliftstur. Mysigt för de som tog liften dagen efter. 

 

 

Ettatjejerna visar upp muskler och formidabla photoshop-kunskaper. 


 

En bild säger mer än tusen ord... God JUl önskar här treatjejerna

Under morgondagen presenterar vi årets vinnare. Förvarnar redan nu för att det inlägget kommer kräva lösenord. För er som är extremt nyfikna kan ni antingen: hacka er in ändå, knäcka lösenordet, hota skribenten, spränga servern, komma in ändå, kräva lösenordet, testa Norrsätra Gossips lösenord eller om ni har lust fråga undertecknad, ha det bgött hei /Diego

 
ANNONS
 
paper-writing.services

paper-writing.services

Tisdag 14 feb 17:39

The pictures are really, how to say, amaizing for me and that is so cool to be like that.

http://paper-writing.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Fredag 17 nov 11:45


Den perfekta Pärsgröten   Som många av er vet är min absoluta favoritmat fläsk. Det går inte an med vilket fläsk som helst utan riktigt fläsk från grisen ska det va. För att munnen inte ska bli alldeles för våt så måste man ha något salt till som...

Av Folgy - Torsdag 16 nov 00:00


    Namn: Simon Frisk aka ”Fisk” Nummer: 666 Position: Saftblandare Styrkor: Blandat många liter saft i sitt liv, djävulsdyrkare Svagheter: Djävulsdyrkare, fisk, lukten   Tidig nattsömn, 37h styrka per dag och djävulsdyrk...

Av Folgy - Onsdag 15 nov 22:15

Hockeybockeysäsongen närmar sig i rask takt, och lika punktligt som nordkoreas atombombshot mot omvärlden kommer här den årliga invägningen. Farmers ordförande har inför säsången meddelat att: "Det kommer förekomma många petningar av tunga namn, därm...

Av Folgy - Onsdag 15 nov 00:00


     Namn: Benjamin Näslund aka ”Big Ben” Nummer: 77 Position: Center Styrkor: Värvad från Ö-vik, aggressiv, vinnarskalle Svagheter: Lite vilsen, längtar hem   Farmers egna Peter Forsberg. Alltså inte till spelstilen utan ...

Av Folgy - Tisdag 14 nov 00:00


    Namn: Elias Tidevall aka ”Bängt” Nummer: 10 Position: Back Styrkor: Lovande, bra spelförståelse Svagheter: Skotten, klubbtekniken, gubbe   Det ryktas om att Bänkt är en direktimport från Stockholm syds ökända TV-puckl...

Presentation


Bloggen drivs av eleverna på OLGY och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

PWDPP närmar sig, vem, kommer Noel sova med?
 Morth
 Ella
 Tuva
 Ronja
 Johan
 Empa (Bra i sängen)
 Johans tjej
 Emma (dubbel trubbel)
 Han sover nog själv i sina nya lakan...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se