Farmers

Direktlänk till inlägg 22 december 2016

Lucka #22

Av Folgy - 22 december 2016 18:45

I dagens lucka bjuder vi på några av alla de deltagare som ändå försökte, men inte riktigt nådde hela vägen till vinst i julkortstävlingen. Vi vill tacka alla för era bidrag och hoppas ni tar revansch nästa år istället. 

 

 

Tvåakillarna bjuder på en naken knappliftstur. Mysigt för de som tog liften dagen efter. 

 

 

Ettatjejerna visar upp muskler och formidabla photoshop-kunskaper. 


 

En bild säger mer än tusen ord... God JUl önskar här treatjejerna

Under morgondagen presenterar vi årets vinnare. Förvarnar redan nu för att det inlägget kommer kräva lösenord. För er som är extremt nyfikna kan ni antingen: hacka er in ändå, knäcka lösenordet, hota skribenten, spränga servern, komma in ändå, kräva lösenordet, testa Norrsätra Gossips lösenord eller om ni har lust fråga undertecknad, ha det bgött hei /Diego

 
ANNONS
 
paper-writing.services

paper-writing.services

Tisdag 14 feb 17:39

The pictures are really, how to say, amaizing for me and that is so cool to be like that.

http://paper-writing.services

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Måndag 18 sept 20:23


Den legendariska kolrotskanonen har fått en lillebror och inte vilken lillebror som helst! Potatiskanonen "Madinka" är finansierad av skolan och inga dörrar går längre säkra på olgy då han kan hantera (golf)bollar och har betydligt mer tryck än sin s...

Av Folgy - Tisdag 12 sept 19:51


Ytterligare en vecka har passerat på Olgy vilket innebär att det nu bara är 8 veckor kvar till säsongsstart. FFHB:s spelare är mer taggade än någonsin efter truppens första ispass som verkligen visade vilka ettor som förtjänar en plats bland de stenh...

Av Folgy - Måndag 4 sept 20:59


Vi är nu tillbaka i Viken och försäsongen är i full gång. Skotteknik övas, skridskorna slipas och nya klubbor i karbon är beställda från vår egen fabrik i Freluga. Många kända namn har provat lyckan under Silly Season testerna men ännu fler har lämna...

Av Folgy - Måndag 22 maj 18:36


Det är maj månad och dags för Sammandrabbningen. Lika klart som att Sverige vinner VM-guld i Hockey så ställer såklart Farmers upp med det sedvanligt starka laget som lätt sätter bollarna i nätet. Efter lottningen stod det klart att Farmers tilldelad...

Av Folgy - Måndag 27 mars 11:55


Postkodlotteriet, ett propagandaföretag som ständigt sprutar ut reklam som till slut inte går att stå emot, med ett enda syfte; att mjölka ut miljoner från hjälplösa gråtande stackare som snart är helt pank.   Postkodmiljonären, ett lång jävla pr...

Presentation


Bloggen drivs av eleverna på OLGY och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem va mest pläp i helgen?
 Jappster
 OJ
 Noel
 Väggar-Carl
 Langerak
 Little Ben
 Martin

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se