Farmers

Direktlänk till inlägg 19 december 2016

Lucka #19

Av Folgy - 19 december 2016 20:45

Under måndagskvällen gav sig farmers ut i mörkret för en sedvanlig nattträning för att börja slipa på relevant terräng inför Lussetåget 2017. En buss och 17 grabbar gav sig iväg de 478km upp till den beryktade kartan Pungtorp strax söder om Gäddede i Norrlands inland. Kartan som ritades av Lennart Yxskaft Svenningsson 1952 består till större del av mycket varierad och tekniskt krävande skog. En handfull blandning av grönrastriga hyggen till större sumpområden liknandes de i Kuhakosi i östra Finland sprider sig runt varenda hörn på kartan och bara de med ett panben av betong tar sig runt en bana. Rutten ni kan skåda nedan är ifrån en av de 15 olika slingorna varav varje var cirkus 3km. I bussen var det stora skratt emot Ruben som under denna slinga bjöd på bedrövlig orientering med svajjig kompassgång och dåligt fokus. Ivk fnös till med ett "Hm, det där håller för fan inte" och Ruben insisterade att han skulle springa hem för att bli kvitt synden. De högsta hönsen lät dock honom sitta i tanklocket istället med en överenskommelse om att han aldrig skulle göra sådan stora misstag igen. Jag citerar Ruben, "aa" slutscitat.  


Nedan följer ni Rubens väg genom Pungtorps skogar. Notera den fatala missen till sista kontrollen, en-fucking-joy

 

//Sprutlackerarna  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 7 feb 09:00

9-11 (5-6, 4-5)    Så nära men ändå så långt borta.   Som så många gånger förut tröck ett gäng grabbar in sina suspensoarer och övriga skydd i Sibbe som mot alla odds fortfarande nynnar på sista versen och har så gjort sen dag 1 i treahunkzen...

Av Folgy - Onsdag 24 jan 09:00

3-14 (1-9, 2-5)   En vanlig dag på jobbet för Farmers truppen som inledde matchen mer värdelöst än väntat. När första perioden var slut fick alla spelare sig en rejäl skopa skäll av coach Hannrup som lade upp en helt ny banbrytande och episk upps...

Av Folgy - Torsdag 18 jan 14:00

1 – 28 (0-15, 1-13)   Tredje matchen är nu avgjord och det blev ett smärre bakslag. Ordförande svarade att det inte var särskilt oväntat i en intervju med C More då hela första kedjan var på scoutuppdrag i södra Spanien.   Antal mål:   ...

Av Folgy - Måndag 15 jan 22:00

Vart fan är världen påväg. När EM-Guld blir mer värt än VM-GULD, när en prestation blir mer värd än prestationer, då blir man orolig, då blir man jävligt orolig. Vår kära Tove tar 6 VM-guld och vinner världscupen i orientering. Peder Fredrikzzzon tar...

Av Folgy - Torsdag 11 jan 10:00

På den senaste tiden har Farmers ledning mottagit kritik och förfrågningar om spelarna vet hur man beter sig i livet och på internet. Detta ser vi som en enorm kränkning då vi själva anser vår moral och etik vara exemplarisk. Följande berättelse är s...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Två matcher framför en fullsatt arena väntas spelas i veckan, medans treorna har flytt till Spanien för att jobba på brännan. Kommer någon trea någonsin sätta bollen i kassen?
 Ja
 Nej
 Aldrig
 Inte någonsin
 Frälsarolle räddar dagen
 sällan
 icke sa nicke

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se