Farmers

Direktlänk till inlägg 19 december 2016

Lucka #19

Av Folgy - 19 december 2016 20:45

Under måndagskvällen gav sig farmers ut i mörkret för en sedvanlig nattträning för att börja slipa på relevant terräng inför Lussetåget 2017. En buss och 17 grabbar gav sig iväg de 478km upp till den beryktade kartan Pungtorp strax söder om Gäddede i Norrlands inland. Kartan som ritades av Lennart Yxskaft Svenningsson 1952 består till större del av mycket varierad och tekniskt krävande skog. En handfull blandning av grönrastriga hyggen till större sumpområden liknandes de i Kuhakosi i östra Finland sprider sig runt varenda hörn på kartan och bara de med ett panben av betong tar sig runt en bana. Rutten ni kan skåda nedan är ifrån en av de 15 olika slingorna varav varje var cirkus 3km. I bussen var det stora skratt emot Ruben som under denna slinga bjöd på bedrövlig orientering med svajjig kompassgång och dåligt fokus. Ivk fnös till med ett "Hm, det där håller för fan inte" och Ruben insisterade att han skulle springa hem för att bli kvitt synden. De högsta hönsen lät dock honom sitta i tanklocket istället med en överenskommelse om att han aldrig skulle göra sådan stora misstag igen. Jag citerar Ruben, "aa" slutscitat.  


Nedan följer ni Rubens väg genom Pungtorps skogar. Notera den fatala missen till sista kontrollen, en-fucking-joy

 

//Sprutlackerarna  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Fredag 17 nov 11:45


Den perfekta Pärsgröten   Som många av er vet är min absoluta favoritmat fläsk. Det går inte an med vilket fläsk som helst utan riktigt fläsk från grisen ska det va. För att munnen inte ska bli alldeles för våt så måste man ha något salt till som...

Av Folgy - Torsdag 16 nov 00:00


    Namn: Simon Frisk aka ”Fisk” Nummer: 666 Position: Saftblandare Styrkor: Blandat många liter saft i sitt liv, djävulsdyrkare Svagheter: Djävulsdyrkare, fisk, lukten   Tidig nattsömn, 37h styrka per dag och djävulsdyrk...

Av Folgy - Onsdag 15 nov 22:15

Hockeybockeysäsongen närmar sig i rask takt, och lika punktligt som nordkoreas atombombshot mot omvärlden kommer här den årliga invägningen. Farmers ordförande har inför säsången meddelat att: "Det kommer förekomma många petningar av tunga namn, därm...

Av Folgy - Onsdag 15 nov 00:00


     Namn: Benjamin Näslund aka ”Big Ben” Nummer: 77 Position: Center Styrkor: Värvad från Ö-vik, aggressiv, vinnarskalle Svagheter: Lite vilsen, längtar hem   Farmers egna Peter Forsberg. Alltså inte till spelstilen utan ...

Av Folgy - Tisdag 14 nov 00:00


    Namn: Elias Tidevall aka ”Bängt” Nummer: 10 Position: Back Styrkor: Lovande, bra spelförståelse Svagheter: Skotten, klubbtekniken, gubbe   Det ryktas om att Bänkt är en direktimport från Stockholm syds ökända TV-puckl...

Presentation


Bloggen drivs av eleverna på OLGY och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

PWDPP närmar sig, vem, kommer Noel sova med?
 Morth
 Ella
 Tuva
 Ronja
 Johan
 Empa (Bra i sängen)
 Johans tjej
 Emma (dubbel trubbel)
 Han sover nog själv i sina nya lakan...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se