Farmers

Direktlänk till inlägg 19 december 2016

Lucka #19

Av Folgy - 19 december 2016 20:45

Under måndagskvällen gav sig farmers ut i mörkret för en sedvanlig nattträning för att börja slipa på relevant terräng inför Lussetåget 2017. En buss och 17 grabbar gav sig iväg de 478km upp till den beryktade kartan Pungtorp strax söder om Gäddede i Norrlands inland. Kartan som ritades av Lennart Yxskaft Svenningsson 1952 består till större del av mycket varierad och tekniskt krävande skog. En handfull blandning av grönrastriga hyggen till större sumpområden liknandes de i Kuhakosi i östra Finland sprider sig runt varenda hörn på kartan och bara de med ett panben av betong tar sig runt en bana. Rutten ni kan skåda nedan är ifrån en av de 15 olika slingorna varav varje var cirkus 3km. I bussen var det stora skratt emot Ruben som under denna slinga bjöd på bedrövlig orientering med svajjig kompassgång och dåligt fokus. Ivk fnös till med ett "Hm, det där håller för fan inte" och Ruben insisterade att han skulle springa hem för att bli kvitt synden. De högsta hönsen lät dock honom sitta i tanklocket istället med en överenskommelse om att han aldrig skulle göra sådan stora misstag igen. Jag citerar Ruben, "aa" slutscitat.  


Nedan följer ni Rubens väg genom Pungtorps skogar. Notera den fatala missen till sista kontrollen, en-fucking-joy

 

//Sprutlackerarna  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Fredag 1 juni 14:51

Knäpp en geting, ta av dig hatten och dra åt skärpet. Vi bjuder på en långfilm från utlandslägret i Turkland, se och njut!         ...

Av Folgy - Fredag 30 mars 15:00

Farmers har precis avslutat slutspelet vilket betyder att säsongen är över. Tro inte att våra tappra spelare ligger på latsidan för det, nä grundträningsperioden har nämligen rivstartats med ett läger i Turkiet där återhämtning stod överst på program...

Av Folgy - Torsdag 15 mars 10:07

Nu när hockeybockeysäsongen är passerad behöver vi inte vara så seriösa längre och vi får tid till annat. Som att bränna gummi och spela Fortnite men också knåpa på filmer från våra äventyr. Var så säkra det kommer bjudas på många legendariska filmsn...

Av Folgy - Måndag 12 mars 20:47

Av Folgy - Torsdag 8 mars 11:15

Såhär lagom till en coopertorsdag som denna bjuder vi på en gammal klassiker från arkivet. Se och njut!   ...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

När får Johan sin Agnes?
 Redan klart
 Ikväll
 Fred tar henne före
 Han får dissen
 I sommar
 Kan hända mycket på två år :)
 Rosen vissnade...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se