Farmers

Direktlänk till inlägg 19 december 2016

Lucka #19

Av Folgy - 19 december 2016 20:45

Under måndagskvällen gav sig farmers ut i mörkret för en sedvanlig nattträning för att börja slipa på relevant terräng inför Lussetåget 2017. En buss och 17 grabbar gav sig iväg de 478km upp till den beryktade kartan Pungtorp strax söder om Gäddede i Norrlands inland. Kartan som ritades av Lennart Yxskaft Svenningsson 1952 består till större del av mycket varierad och tekniskt krävande skog. En handfull blandning av grönrastriga hyggen till större sumpområden liknandes de i Kuhakosi i östra Finland sprider sig runt varenda hörn på kartan och bara de med ett panben av betong tar sig runt en bana. Rutten ni kan skåda nedan är ifrån en av de 15 olika slingorna varav varje var cirkus 3km. I bussen var det stora skratt emot Ruben som under denna slinga bjöd på bedrövlig orientering med svajjig kompassgång och dåligt fokus. Ivk fnös till med ett "Hm, det där håller för fan inte" och Ruben insisterade att han skulle springa hem för att bli kvitt synden. De högsta hönsen lät dock honom sitta i tanklocket istället med en överenskommelse om att han aldrig skulle göra sådan stora misstag igen. Jag citerar Ruben, "aa" slutscitat.  


Nedan följer ni Rubens väg genom Pungtorps skogar. Notera den fatala missen till sista kontrollen, en-fucking-joy

 

//Sprutlackerarna  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Måndag 18 sept 20:23


Den legendariska kolrotskanonen har fått en lillebror och inte vilken lillebror som helst! Potatiskanonen "Madinka" är finansierad av skolan och inga dörrar går längre säkra på olgy då han kan hantera (golf)bollar och har betydligt mer tryck än sin s...

Av Folgy - Tisdag 12 sept 19:51


Ytterligare en vecka har passerat på Olgy vilket innebär att det nu bara är 8 veckor kvar till säsongsstart. FFHB:s spelare är mer taggade än någonsin efter truppens första ispass som verkligen visade vilka ettor som förtjänar en plats bland de stenh...

Av Folgy - Måndag 4 sept 20:59


Vi är nu tillbaka i Viken och försäsongen är i full gång. Skotteknik övas, skridskorna slipas och nya klubbor i karbon är beställda från vår egen fabrik i Freluga. Många kända namn har provat lyckan under Silly Season testerna men ännu fler har lämna...

Av Folgy - Måndag 22 maj 18:36


Det är maj månad och dags för Sammandrabbningen. Lika klart som att Sverige vinner VM-guld i Hockey så ställer såklart Farmers upp med det sedvanligt starka laget som lätt sätter bollarna i nätet. Efter lottningen stod det klart att Farmers tilldelad...

Av Folgy - Måndag 27 mars 11:55


Postkodlotteriet, ett propagandaföretag som ständigt sprutar ut reklam som till slut inte går att stå emot, med ett enda syfte; att mjölka ut miljoner från hjälplösa gråtande stackare som snart är helt pank.   Postkodmiljonären, ett lång jävla pr...

Presentation


Bloggen drivs av eleverna på OLGY och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem va mest pläp i helgen?
 Jappster
 OJ
 Noel
 Väggar-Carl
 Langerak
 Little Ben
 Martin

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se