Farmers

Direktlänk till inlägg 17 december 2016

Lucka #17 Jockes tuffa grabbar

Av Folgy - 17 december 2016 16:30

Efter att våran Städhitler, Jocke Ingelsson som hela veckan tvingat oss putsa på speglar och skaka av brödrosten inspekterat färdigt alla stugans utrymmen med sitt förstoringsglas, äntligen släppt oss fria från städkoncetrationslägret i Idre kunde några av Farmers hårdaste grabbar släpa väskor och matrester i överflöd med en vikt större än alla Farmers tillsammans från en stuga till en annan.


Där har vi nu installerat oss för att tillbringa helgen med träning i samma mängd som våran king Jeppe gör i vanliga fall(men kanske framförallt spela GTA på Hörne och Dahlens Playstation som de lyckats smusslats med i Hörnes väska utan att tränarna märkt något), något vi redan gjort de senaste fem dagarna, men ska vi bli på samma nivå som vår förebild finns inga genvägar, träning är enda utvägen. Följ våran väg till Stafettvasan, JVM och NHL på @vikens2ahunks.

/Anonym (Wllhaa)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Fredag 1 juni 14:51

Knäpp en geting, ta av dig hatten och dra åt skärpet. Vi bjuder på en långfilm från utlandslägret i Turkland, se och njut!         ...

Av Folgy - Fredag 30 mars 15:00

Farmers har precis avslutat slutspelet vilket betyder att säsongen är över. Tro inte att våra tappra spelare ligger på latsidan för det, nä grundträningsperioden har nämligen rivstartats med ett läger i Turkiet där återhämtning stod överst på program...

Av Folgy - Torsdag 15 mars 10:07

Nu när hockeybockeysäsongen är passerad behöver vi inte vara så seriösa längre och vi får tid till annat. Som att bränna gummi och spela Fortnite men också knåpa på filmer från våra äventyr. Var så säkra det kommer bjudas på många legendariska filmsn...

Av Folgy - Måndag 12 mars 20:47

Av Folgy - Torsdag 8 mars 11:15

Såhär lagom till en coopertorsdag som denna bjuder vi på en gammal klassiker från arkivet. Se och njut!   ...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

När får Johan sin Agnes?
 Redan klart
 Ikväll
 Fred tar henne före
 Han får dissen
 I sommar
 Kan hända mycket på två år :)
 Rosen vissnade...

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se