Farmers

Direktlänk till inlägg 26 januari 2016

Enligt order

Av Folgy - 26 januari 2016 19:00

Vi kan såklart förstå att ni vill veta allt om en så anrik och klassisk förening som Freluga Framers HB.

Ta därför chansen och inspireras här:


När hänger ettorna sin första kasse?

Vem i truppen tar klivet till NHL nästa säsong?

Officiell Farmerwife?

Vem blir näste saftblandare?

Kan man träna för mycket?


Fråga vad fan ni vill, låt ovissheten gå i graven!


Hare gött hej!

 
ANNONS
 
Ingen bild

homemakeover?

26 januari 2016 19:40

Snyggaste/fulaste lägenheten?

 
Ingen bild

Ehhh?

26 januari 2016 19:43

Amadeus, Ivk och virre- tror ni verkligen ni kommer hitta några gäris om ni bara sitter och spelar hela tiden?

 
Ingen bild

Kom igen nu

26 januari 2016 19:50

Varför är virre och Amadeus så tråkiga och bara sitter i sin lägenhet hela dagarna och inte tar några initiativ? Vore trevligt med sällskap killar ;)

 
Ingen bild

desperat tjej

26 januari 2016 19:51

tjingeling boyz, jag har ett problem som jag hoppas att ni kan hjälpa mig att lösa. Det är så att jag har väldigt gärna skulle vilja ha någon att mysa med om kvällarna så att säga. Det finns ju många godbitar här på olgy att välja mellan men det som jag vill ha eran hjälp med är ju då att välja vem jag ska satsa på, alltså vem tror ni jag har störst chans hos? Har hört att Amadouche är öppen för förslag eller? Annars verkar ju Walta vara en kramgo grabb med ett tight ass. Eller kanske Impen med sina mysiga vader? Hjälp plz!!

 
Ingen bild

Avundsjuk

26 januari 2016 19:53

Hur har Walter fått en så snygg rumpa? Är det squats? Snäckan? Hoppstyrka? Ge mig alla smaskiga detaljer för jag vill fixa en lika thight rumpa som honom inför beach 2016

 
Ingen bild

korrupt

26 januari 2016 19:54

När kommer Addemus avgå som ordförande?

 
Ingen bild

Ola

26 januari 2016 19:55

Vilka är era mest trogna fans?

 
Ingen bild

trött jävel

26 januari 2016 19:56

När försvinner kråkboet Virre? Ps. helst snarast /Beccis

 
Ingen bild

Sjöduglig

26 januari 2016 19:56

Varför är alla killar skadade????

 
Ingen bild

babes

26 januari 2016 19:57

snällast/dummast på olgy?

 
Ingen bild

fem snabba

26 januari 2016 20:01

kakor eller hockeybockey?
tjejer eller Oden?
Virres eller Impens hår?
Redcord eller kladdkaka?
Grell, Jernberg eller Birgitta (Kjells mamma asså)

 
Ingen bild

Mig

26 januari 2016 20:53

Varför är alla tjejer skadade?

 
Ingen bild

Grrrrr

26 januari 2016 20:56

Tyngst/spinkigast av farmers??

 
Ingen bild

Grell baby

26 januari 2016 20:57

Vad tkr nu om Birgitta Grell?? Eller hur är hon trevlig och har bra idéer :)

 
Ingen bild

Yo

26 januari 2016 21:03

Tjena babes, har ni några hafftips??
PS. Ni är ju för snygga ds.

 
Ingen bild

Love is in the air

26 januari 2016 21:03

Jonna + isac = ?

 
Ingen bild

Sugen

26 januari 2016 21:04

Hej, vill testa snus för första gången men vet inte vart jag ska få tag på något eller vilken sort jag ska ta.. Vilken tycker ni??

 
Ingen bild

HOLGY

26 januari 2016 21:05

Varför är vi så mycket sämre än er? :(

 
Ingen bild

nyfiken

26 januari 2016 21:35

Varför hänger Impen så mycket med ettatjejerna, något på G?

 
Ingen bild

hunk

26 januari 2016 21:38

Hur lång kommer Kalle K bli?

 
Ingen bild

proudvegan

26 januari 2016 21:41

vegetarianer -hiss eller diss?

 
Ingen bild

orolig morsa

26 januari 2016 21:43

Hejsan jag har hört underliga ljud ifrån mr. mysterious rum på nätterna och undrar vad det egentligen är han gömmer under sin säng, börjar bli orolig!!

 
Ingen bild

Isabellah andersson

26 januari 2016 21:48

Erik! Varför stack du bara och lämnade mig i Kenya utan att säga någonting?? Jag som var redo att lämna Lasse för din skull och hade planerat en framtid för oss tillsammans med barfotalöpning i soluppgången och bönburritos varje dag, snälla kom tillbaka!!

 
Ingen bild

ensam tjej

26 januari 2016 21:54

Söker efter en alla hjärtans dag-dejt och har lite panik, vad ska jag ta mig till?

 
Ingen bild

kim

26 januari 2016 21:55

Om ni ha en mobil och vilja byta till bil ni ringa mig nu snela min nummer 0737252405

 
Ingen bild

Carre 32 år(sister from another mister till Virre)

26 januari 2016 22:45

Hej pojkar. Jag ser att ni har frågestund och då tänkte jag att ni skulle behöva lite inspiration från mig carrie på 32år här då hoppas ni blir inspirerade kolla gärna in min film och lämna en kommentar och jo jag vill också påpeka hur jag och eran vänsterback Viktor Imark matchar med håret. Kolla bara, vi ser ut som riktiga tok systrar! Kram på er pojkar och hör gärna av er om ni har några funderingar kramkram på er http://thatsmylife83.bloggplatsen.se/2016/01/22/11255405-svar-pa-kort-fragestund-i-videoinlagg/

 
Ingen bild

dopp i grytan

26 januari 2016 23:23

Vad tycker ni boys om att tjejerna får doppa så mycket? (alltså dopp med kladdkaka på den vita chokladen för att sedan doppa kladdkakan i munnen)

 
Ingen bild

sugen

27 januari 2016 07:24

vem/vilka av tjejerna har snyggast röv enligt farmers? ärligt svar tack, vil ha tips från coacchen vem man ska spana in

 
Ingen bild

Gammal

27 januari 2016 09:20

OLGY fyller 40 år i år, bäst för er att ni styr ett oförglömligt jubileum i november... Vi är många som har väntat på den festen i snart 5 år nu.

 
Ingen bild

Avis

27 januari 2016 09:49

Varför luktar victors kalsonger så gott 😉

 
Ingen bild

Etta

27 januari 2016 09:51

När kommer ettornas tröjor?

 
Ingen bild

@Eeeeh?

27 januari 2016 10:49

Motfråga: tror du de vill ha något?

 
Ingen bild

Olgys elit

27 januari 2016 13:31

Vem kommer bli olgys raket detta år? Vem kommer skrälla mest? tjejer som killar.

 
Ingen bild

väggarn

27 januari 2016 14:21

vem är olgys största väggare? Vägg-virre eller vägg-empa?

 
Ingen bild

bemyvalentine

27 januari 2016 14:23

hej grabbar, hur är läget ?, vad händer ? Jo jag har en sak som jag vill ta upp. jag har tänkt bjuda min kille på en trevlig alla hjärtans dag. vad har ni för tips på vad man ska göra ? Vad ska jag ge honom ?
Tack på förhand pojkar, puss och kram

 
Ingen bild

Singel och hungrig

27 januari 2016 17:30

Hej jag undrar hur ni anser att den perfekta kvällen/natten skulle vara med en tjej. Är lite sugen så vill veta vad ni tycker man ska göra. Puss och kram

 
Ingen bild

Lite smått och gott

27 januari 2016 17:39

Antingen eller (i sänghalmen)
1. Underkläder eller naken?
2. kvällsex eller morgonsex?
3. sova ytterst eller innerst?
4. En snabbis eller lugnt och sensuellt?
5. Undergiven eller dominant?
6. strumpor eller barfota?
7. hund eller häst? (if you know what I mean)
8. Barr eller Simons rum?
9. Sugmärken eller rivmärken?
10. fortsätta runka i er ensamhet eller börja ta lite initiativ och uppvakta alla pumor på olgy?

 
Ingen bild

hor skop

27 januari 2016 17:41

Horoskop för olgy paren! Inklusive de inofficiella paren

 
Ingen bild

hejhopp

27 januari 2016 17:43

Bästa/sämsta smeknamnen på olgy.

 
Ingen bild

Hallå skynda

27 januari 2016 17:48

När kommer svaren?

 
Ingen bild

Hej

27 januari 2016 20:15

Vem är olgys största tofflare?

 
Ingen bild

Puss

27 januari 2016 20:21

Hur ser André på Emma och hans relationsstatus? KK:s eller inofficielle tillsammans mm?

 
Ingen bild

Relationsstatus

27 januari 2016 20:22

Hur ser Victor på Rebecca och hans relation? Snart ett par eller?

 
Ingen bild

FMC

27 januari 2016 20:30

fuck, marry, chill(kompis)
Bland ettantjejerna, tvåantjejerna och treantjejerna var för sig. (Vill veta vad alla killar tycker).

 
Ingen bild

Jeppeking

27 januari 2016 20:31

Jesper, när ska du ta tag i livet och uppvakta Mosgosen lite mer?

 
Ingen bild

NHL nästa??

27 januari 2016 22:46

Kan man få se en ranking på alla Farmers spelare? Vilka kommer ta klivet snart och vilka sitter hopplöst djupt i skiten?

 
Ingen bild

Ola-konny och Morgan

27 januari 2016 22:56

En fågel viskade i mitt öra att killarna brukar hänga i buskarna utanför lägenheterna och titta på när tjejerna byter om genom fönstrerna stämmer detta? Vi var bara tvungna att fråga ://

 
Ingen bild

granne

28 januari 2016 09:32

Svar innan veckans slut önskas!

 
Ingen bild

haff

28 januari 2016 09:33

Era bästa hafftips?

 
Ingen bild

Nyfiken

28 januari 2016 12:47

Hur går det egentligen för Ivk med Jungåker den äldre? Hörde de ryktades om att de hade en mysig filmkväll igår, medans de flesta andra var på match, stämmer dessa rykten? Har det hänt något mer i deras relation?

 
Ingen bild

:)

28 januari 2016 17:35

Roligaste Funbeaten att läsa efter Empas?

 
Ingen bild

:/

28 januari 2016 19:24

Hur ligger civilstatusen till på alla 99or på OLGY, gäriz som boys??

 
Ingen bild

Hört rykten

28 januari 2016 19:33

Barr har ju varit borta länge nu men hur gick det för honom med brudarna innan han försvann för att bli en kenyan?

 
Ingen bild

Roland

16 september 2016 08:11

WOW!! This is the most wonderful thing i have ever experienced. I visited a forum here on the internet on the 20 APRIL 2016, and i saw a marvelous testimony of this great spell caster called DR Papa written by Tracie Aldana from United States on the forum. I never believed it, because have never heard anything about spells before. No body would have been able to convince me about spells not until DR Papa did a marvelous work for me that restored my marriage of 4 years by getting back my divorced wife just as i read on the internet. I was truly shocked when my wife knelt down pleading for forgiveness to accept her back. I am really short of words to use to show my appreciation to DR Papa. For his a God sent to me and my entire family for divine restoration of marriage. Here is his email if you need any kind of help greatpapakoffytemple@gmail.com

 
BARRY

BARRY

21 oktober 2016 00:54

Jag vill använda detta medium för att berätta för världen om Doctor Kakuta som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stava, mitt ex och jag var med missförstånd som ledde till vårt uppbrott men jag gick att be henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag gick jag känner alltid djupare i smärta och ångest eftersom hon alltid gå ut på mig och vill inte lyssna på vad jag har att säga men jag trogen dag som jag var surfar jag kom uppstod ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var mer än mitt och ändå Doktor Kakuta hjälpte henne med sin spell så jag var glad och även kontaktat läkare Kakuta för att få hjälp via e-post och sedan berättade för honom min berättelse men det enda han sa var att jag kommer att torka du slita med min stavnings så tur för mig allt vill väl precis som han lovade och just nu har jag fått min fästman tillbaka och vi båda lever lyckligt. det finns inget Doctor Kakuta kan inte göra med är stava och precis som lovar mig själv jag kommer att hålla vittna på internet om hur doktor Kakuta hjälpte me.Are problemet större än min eller mindre jag ger dig 100% garanti för att doktor Kakuta kommer att sätta ett slut på det med sin kraftfulla stava, kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

1. få ditt ex VÄN TILLBAKA.
2. VINNANDE lotterier.
3. barnafödande.
4. bryta GENERATION KURS.
5. FÅ AV JOBB.
6. främjande av sysselsättning.
7. PENGAR stava.
8. andligt skydd.
9. HERBAL CARE.
10. SKÖNHET stava.
11. Om du vill ta TILL DIN sent en

kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

http://kakutaspellz.wixsite.com/kakutatemple

 
Ingen bild

Dante perez

Tisdag 6 juni 18:36

Min mun är full av vittnesmål, min älskare lämnade huset i två månader till Sydafrika som turist, där hon menade en pojke och hon var förvirrad av pojken, min flickvän vägrar att komma hem igen, jag gråter dag och natt ser För vem som ska hjälpa mig, läste jag ett vittnesbörd om en kraftfull stavningskastare som heter Dr Oba och jag kontaktade stavningskastern för att hjälpa mig att få min älskare tillbaka till mig och han ber mig att inte oroa mig för att gudarna vi kämpar för mig. . Han berättade för mig om midnatt när all ande är vilande, kommer han att ställa en stavning för att återförena min älskare tillbaka till mig. Och han gjorde på mindre än 2 dagar kom min älskare tillbaka till mig och började gråta som jag borde för förlåta honom, jag är så glad för vad den här stavningen gjorde för mig. Kontakta dr Oba via (obaspellhome@gmail.com) eller whatsapp honom på +2348151943640

 
Ingen bild

elizabeth

Torsdag 8 juni 21:46

Hej allesammans, mitt namn är Elizabeth, jag gick igenom en artikel och grunda ute om en man som heter Dr Bomoh. Jag har lidit av upplösningen problem med olika killar. Jag var tvungen att kontakta spell caster. Steve var på väg att lämna mig för en annan kvinna. men jag tror jag kunde ha honom tillbaka och göra honom bo och bott positiva. hör och häpna hjälpte Dr Bomoh mig. Steve och jag är gifta snart. Dr Bomoh är sådan en trevlig man, han hjälpte mig sluta mitt hjärtstillestånd problem också. Tack till honom och Tack Gud för gåvan ges till honom. Om du har några som helst problem, kontakta honom på den här email: godbomohspirit@gmail.com

kontakta honom för följande och se det stora arbetet av Dr Bomoh:
(1) om du vill att ditt ex tillbaka.
{2} Om du vill vara mycket framgångsrik
(3) om du söker efter ett jobb vill
(4) du främjas på kontoret.
(5) Du vill kvinnor/män att springa efter dig.
(6) Om du vill ett barn.
(7) Du vill vara rik.
(8) du vill få äktenskapet trollformler
(9) ta bort sjuk från din kropp trollformler
(10) Business spell
(11) lotteri vinnande nummer
(12) ta tillbaka förlorade kärlek och många fler...

 
Ingen bild

Hur jag fick min ex tillbaka

Torsdag 29 juni 20:25

Hej till alla jag heter Jame från Tyskland, är här för att dela ett underbart vittnesbörd om vad Dr Brown har gjort för mig att ta tillbaka min ex fru tillbaka i 9 år, mycket glad att dela detta vittnesbörd till alla som har samma problem som min Du kan nå honom på hans email: lovespellsolution@yahoo.com eller kontakta nummer +27846918903 ... hemsida: doctorbrownlovespellhome.simplesite.com

 
Ingen bild

angela

Tisdag 11 juli 23:00

Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag ska göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

 
alienjanice009@gmail.com

alienjanice009@gmail.com

Tisdag 18 juli 10:00

Vilken Magic Power Power Level behöver du?
Om du är redo att locka en ny kärlek till ditt liv så kan det här vara
Bara den stava du letat efter! Effekterna av denna stavning
Börjar i allmänhet med att folk märker att de får mycket mer
Positiv uppmärksamhet än vad de normalt skulle göra. De flesta säger att de
Känner att de har blivit till en attraktivmagnet som lockar till sig
Bättre typer av människor än de någonsin lockat förut! Folk kommer
Hitta dig mer lockande, mer attraktiv och mer lockande än någonsin.
Kontakta Dr.Oduduwa på denna email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Besök: http://www.droduduwaspellcaster.com

Om du verkligen vill bryta med någon, men du är inte helt
Säkert vad du ska säga eller hur du ska göra om det, det här är bara det
Stava du letar efter! Denna stava har ett bra sätt att skapa
Bästa förutsättningarna för att bryta upp med någon som är bäst
betingelser. Efter att ha gjutit denna stavning, det första som de flesta märker
Är många små "tillfälligheter" som skapar bara de rätta förutsättningarna för
Gör din uppbrytning så enkel som möjligt.
Kontakta Dr.Oduduwa på denna email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
Besök: http://www.droduduwaspellcaster.com

http://www.relationsproffset.se.com

 
Ingen bild

angela

Fredag 28 juli 17:43

Mitt namn är Hassan Angela ... Jag känner mig väldigt glad att dela mitt fantastiska och underbara vittnesbörd med alla på denna sida ..: Jag var gift för 4 år till min man och plötsligt kom en annan kvinna in på bilden som han började hata Jag och han var förolämpande. Men jag älskade honom fortfarande med hela mitt hjärta och ville ha honom till varje pris .... Han lämnade in för skilsmässa och hela mitt liv vred sig och jag visste inte vad jag skulle göra, han flyttade ut ur huset och övergav mig och Barnen ... min väldigt nära vän berättade för mig om att försöka andliga medel för att få min man tillbaka och introducerade mig till en stavningskastare så jag bestämde mig för att prova det. Även om jag inte trodde på alla dessa saker då när han gjorde speciella böner och stavning, efter 2 dagar kom min man tillbaka och bad att han hade insett sina misstag, jag kunde bara inte tro det, ändå är vi tillbaka tillsammans nu Och vi är glada om någon behöver hjälp, här är hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com Hans stavar är för ett bättre liv ELLER ring hans nummer +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

shaun

Fredag 28 juli 20:00

Mitt namn är Colon Shaun från Sverige, jag vill berätta för allmänheten om hur min relation blev återställd av den stora kraften av Dr Adodo efter tre månaders ensamhet och hjärtat, min ex-älskare ringde mig efter att Dr Adodo hjälpt mig Kastade en stavning för att få tillbaka honom. Han ringde och ber om ursäkt att han vill att vi ska komma tillbaka och börja ett bra hem, nu är vi lyckligtvis gift. Allt tack till Dr Adodo för hans underbara andliga hjälp. Du kan kontakta honom på hans via e-post Adodospelltemple@gmail.com om du har liknande problem, eller någon lösning du kan behöva, lycka till. Du kan också ringa honom på mobil +1 (661) 704 3225


 
Ingen bild

karina

Lördag 12 aug 23:46

Vad i världen kunde jag göra för att tacka doktor Adodo för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta, han är som Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för hans hjälp på mitt förhållande och hur han återvinner min mans kärlek med hans stavning. För många år sa min man att det var över oss och han lämnade mig och våra barn utan att säga ett ord. Jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne var klar. Några månader senare berättade min vän hur Dr. Adodo hjälpte Henne med sin stavning så jag kontaktade doktor Adodo för att hjälpa mig med hans stavning och han svarade att han skulle hjälpa mig med hans stavning och jag kommer se resultat inom 48 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som Dr Adodo sa, min man kom tillbaka till mig inom 48 timmar på knäna och frågade mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka i mitt liv. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kontakta honom för hjälp via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på: +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com/

 
Ingen bild

kath

Måndag 14 aug 16:43

Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom som alltid kom hem sent och flirtade med kvinnor skrek jag hela dagen, men efter så många dagar Av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter Just nu för de personer som behöver hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobil +1 (661) 704 3225 eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller hans hemsida http://adodospelltemple.webs.com /

 
Ingen bild

jamar elin

Söndag 3 sept 09:27

Jag vill vittna om en stavningskrock som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap. Jag var gift i omkring 10 år till min man och det var underbart och roligt hela tiden innan min man började ha en affär utanför vårt äktenskap med en annan kvinna på sitt kontor som ledde till att vi skilde sig så han lämnade mig med våra två barn. Jag gick igenom helvetet med mina barn tills jag var introducerad till en stavningskastare som heter Dr Adodo som jag kontaktade för hjälp och han försäkrade mig om att han kommer att få min man tillbaka om två dagar, gjorde jag allt som han frågar mig och min största överraskning min man ringde mig och började be om ursäkt för alla de missförhållanden han hade gjort mot mig och jag var tvungen att förlåta honom för att jag behövde honom tillbaka, så om du går igenom svårigheter i ditt förhållande kommer jag att rådgöra med att du kontaktar honom idag på hans e-postadress på Adodospelltemple@gmail.com eller ring honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225 eller kontakta honom direkt på hans hemsidahttp: //adodospelltemple.webs.com/

 
Ingen bild

Ogundele

Måndag 4 sept 09:56

MIRAKEL:

Hej Alla, jag heter Susan Philips, är från Kanada. Jag vill dela min ära och vittnesbörd till er alla, jag har länge haft ont, min man lämnade mig alla för att jag inte kunde få ett barn för honom och fattigdom var runt omkring oss tills en vän riktade mig till en stavningskastare som hjälpt henne med sin egen graviditetsproblem, blev jag riktad till Dr Ogundele och han berättade att jag inte skulle oroa mig för att mina problem har lösts sedan jag kom till honom, han kastade en stava för mig och min man kom tillbaka ber om att jag accepterar honom tillbaka, inte riktigt långt efter det blev jag gravid och jag behöver förändring i min familj ekonomiskt, Dr Ogundele är som ingen annan stavningskastare han kastade pengar för mig och idag är jag och min familj ekonomiskt stabil och gör det bra, jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har kraft att förena familjer och makt att göra dig ekonomiskt ok. för att jag nu är nöjd med min man. Tack till DrOgundele för dem som behöver hans hjälp, kontakta honom på hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com eller hans telefonnummer: +27618920352

 
Ingen bild

majken

Onsdag 13 sept 11:53

jag vill vittna om en stor stavningskrock som hjälper mig att få min man tillbaka med sin stavning, min man lämnade mig för sex månader sedan med våra barn och lovar att aldrig komma tillbaka och jag började se honom med en annan kvinna så mitt hjärta var trasigt och jag var deprimerad så jag var tvungen att hitta ett sätt att få honom tillbaka. jag gick online och letade efter en bra stavningskastare och jag såg olika inlägg och kommenterade den här stora Dr Adodo om hur han hjälper dem att återställa sitt förhållande så jag var nöjd med det jag såg så jag kontaktade honom så han lovar mig bra resultat och jag gjorde vad han ber mig göra sedan efter två dagar kom min man tillbaka och bad om förlåtelse, nu är vi tillsammans i en fred. Om du behöver hjälp i ditt förhållande kan du kontakta Dr Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com du kan också nå honom på hans mobilnummer +1 (661) 704 3225

 
Ingen bild

May

Torsdag 5 okt 12:47

Äntligen återställs min glädje av en stavningskastare som heter Dr ISIKOLO. Jag är maj OCTAVIA från Sverige. Jag vill att alla på den här webbplatsen eller forumet för att gå med mig tacka Dr ISIKOLO av (isikolosolutionhome@gmail.com) för vad han gjorde för mig och mina barn. Jag var gift med min man i 5 år och vi levde lyckligt tillsammans i år tills han reste till Brasilien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som förvirrade honom att hata mig och barnen och älska henne bara. när min man kom tillbaka från resan som han inte spelade är roll som min man och han blev en främling. Han reste till Brasilien varje månad. Jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få honom tillbaka. En trogen dag jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna voodoo präst Dr ISIKOLO. Vittnesbördet lyfte fram hans kraftfulla magi och det goda det kan göra. Enligt posten botar det cancer, hiv / aids, tar tillbaka din ex-lån och stolt pengar. Jag var överraskning och frågar mig själv "Hur kommer världen inte av den här voodoo prästen" men jag var desperat så jag gav det ett försök. Jag kontaktade honom genom de kontaktuppgifter jag såg på posten. (Isikolosolutionhome@gmail.com). Han svarade när jag kontaktade honom, jag förklarade för honom mitt lidande och han försäkrade mig om att jag kommer att hitta tröst med hjälp av hans kraftfulla magi. Jag gav honom framåt för att börja jobba och en vecka senare kom min man från Brasilien och kom ödmjukt till mig och bad om förlåtelse. Jag var mållös en stund innan jag gav honom en kyss. Den som är intresserad av att kontakta denna voodoo präst snälla, låt inte frukta eller tvivla stoppa dig. kontakta honom isikolosolutionhome@gmail.com eller whatsapp: +2348133261196

 
Ingen bild

THERESA

Tisdag 10 okt 00:07

God dag, alla jag heter Phillip Nancy från USA, jag har denna stora möjlighet att dela detta vittnesbörd om hur jag får botemedel mot min HIV, för tre år sedan var jag HIV-positiv så jag lider av det jag gjorde en sak eller ordern för att få botemedel var det väldigt bra för det så jag var på min forskning på internet Jag såg ett vittnesbörd om en ung man om hur dr.midnight hjälper honom att få en botad för HIV med sin växtmedicin Jag var överraskad och jag gör det tror inte jag sa okej, låt mig prova honom, jag kontaktar honom på sin e-postadress och han gav mig instruktioner och jag följer det han berättade för mig vad jag ska göra och det gjorde jag, efter en vecka skickade han mig medicinen sant DHL, berättade han för mig hur man använder det och jag gjorde exakt hur han instruerade mig att använda den, efter två veckor berättade han för mig att jag skulle gå för test, jag gjorde det, och se, jag var HIV "negativ" är så tacksam Doktor, nu är glad med min man och två barn jag vill använda denna möjlighet att säga detta, snälla om du har den här typen av sjukdom som heter HIV, vill jag du att kontakta honom på är email; (dr.midnight5@gmail.com) eller whatsapp honom på +2347037137208 på +2347037137208 och han kan också hjälpa dig att få ett botemedel mot HPV, HERPES, CANCER, sjukdom och han kan bota dig från någon form av sjukdomar med sin växtbaserade medicin. Allt du behöver göra är att tro på honom. tack min Dr, gud välsigne dig ...

 
Ingen bild

Camila

Torsdag 12 okt 21:26

Jag blev sårad och hjärtbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta. Och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att den verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. ogagakunta@gmail.com. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och mina barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av en stavningskastare. Så, jag kommer att rådgöra dig där ute om du har något problem kontakta ogagakunta, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig .. Maila honom på: ogagakunta@gmail.com

 
Ingen bild

lilian nikky

Fredag 13 okt 04:55

Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 VIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Söndag 15 okt 18:57


Årets ettafest hölls på Sandvikens pensionärsklubb och den blommiga kaffeservisen var framdukad tillsammans med finska pinnar. Skämt åsido, självklart spårade det ur: allt från spillda vinflaskor på vita skjortor och folk som gick runt i cirklar till...

Av Folgy - Fredag 13 okt 22:00


  Det har nu runnit förbi en hel vecka sedan höstens stora fest. Och då pratar vi givetvis inte om den så kallade ”ettafesten”, utan om det obligatoriska och alltid lika beryktade coopertestet. Som vanligt när det vankas löptest är det ...

Av Folgy - Tisdag 10 okt 21:00


Paragraf tre kapitel fyra i farmersförordningen beskriver ett mycket uppskattat beteende hos farmers spelare nämligen nudism. Detta fenomen har inte förekommit i så stor utsträckning som förväntat fram tills förra veckan då alla kläder flög av i fart...

Av Folgy - Tisdag 3 okt 15:30


I torsdags begavs sig Farmers ordförande och vår stjärnspelare iväg på ett scoutuppdrag till Österrike för att fylla de sista eftertraktade platserna i andrafemman. Om uppdraget var framgångsrikt återstår att se men hockey-bockey matcher spelas inte ...

Av Folgy - Måndag 2 okt 18:41


I sökandet efter svaret på den sista frågan angående om vikten finns har vi nu fått ett genombrott.   Det var på torsdagskvällen larmet kom in då det enligt flera säkra källor både hörts och känts en enorm smäll i trapphus A. Som alltid när det h...

Presentation


Bloggen drivs av eleverna på OLGY och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Tar sig Sibbe till Norge?
 Ja
 Nej
 Bara till gränsen
 Inte ens ur Sandviken
 Erik är för full för att köra

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se