Farmers

Direktlänk till inlägg 17 november 2011

Freluga Farmers - Palmbergs golv

Av Folgy - 17 november 2011 23:43

Inför matchen mot ärkerivalerna Palmbergs golv funderade Farmers ledning länge på hur de skulle lägga upp taktiken. Som tur var så erbjöd sig Pärten att ställa upp och förstärka laget vilket var mycket välbehövligt med tanke på att Farmers nyvärvade stjärna William Eriksson är avstängd två matcher efter ett präktigt knytnävsslagsmål. Med Pärten i truppen återvände dock hoppet och alla spelare kände att de hade chansen att besegra Palmbergs golv för första gången på flera år.


När Farmers anlände till Jernvallen insåg Boman att han hade glömt skidskorna och chaufför Svensk fick givetvis offra sig och åka tillbaka till Norrsätra för att hämta dem. Hur Boman lyckades glömma skidskorna som ändå får anses vara något av det viktigaste när man ska spela hockeybockey är fortfarande oklart. Troligtvis gick han och funderade över en lösning till Fermats Teorem och ville inte slösa bort sin tankekapacitet på sådana världsliga saker som skridskor.


När matchen väl inleddes så hade Farmers lite otur och gav i princip bort två mål ganska omgående. Ahnlen och Svensk styrde dock upp det hela genom att göra varsitt mål i tät följd. Efter detta såg det ut som att Farmers var på gång men tyvärr lyckades Palmbergs få in några bollar och efter första halvlek var resultatet 2-4.


I andra halvlek började det gå utför och antingen körde Palmbergarna bara rakt igenom Farmers försvar eller så stod de still och passade den ena perfekta passen efter den andra. De enda spelarna i Farmers som hade tillräcklig teknik och kroppsmassa för att stoppa en Palmbergare som kom med fart var Pärten och Öhgren. När dessa inte befann sig på planen så kunde Palmbergs styra och ställa som de ville.


Farmers hade ändå en hel del bra kontringar men hade hela tiden otur med avsluten. Annars hade matchen kunna blivit betydligt jämnare. Nu slutade matchen istället med en tung förlust och slutresultatet skrevs till 2-10.


Samtliga Farmers kommer under den närmsta veckan ägna sig uteslutande åt straffträning och mental samt fysisk självspäkelse för att tvinga ur alla svaghet ur kroppen. Förhoppnings kommer det leda till vinst i nästa match som spelas om två veckor mot The Coors.


Matchens farmer: Erik Boman.

Boman visade än en gång att han är Farmers bästa spelare genom att briljera i kassen. Med 97 i räddningsprocent så visade han tydligt att han inte hade någon del i den tunga förlusten.

Statistik

Mål: 2-10 (2-4)(0-6)

Utvisningar (min): 2-0

Publik: 9 (1 FFHB-supporter)

Domaren: Lugn


Målgörare

Fredrik Ahnlen 1.

Emil Svensk 1.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 12 dec 00:00


Som tradition åker Farmers till Idre varje år för att samla på sig sinnessjukt många träningstimmar. Utöver den extrema träningen och de otaliga timmarna i bastun är färden dit en höjdpunkt i sig. Varje år samlas alla Farmers för att få en plats i de...

Av Folgy - Tisdag 11 dec 00:00

Dags för veckans höjdpunkt och veckans memes, denna vecka bjuder vi på några dark memes. För er som är okunniga inom ämnet är regel numer 1. Att ingen meme är för grov.  Se och njut!           ...

Av Folgy - Måndag 10 dec 00:00

Drömmen om Farmers   Med en uppväxt i de klassiska Lussetågetskogarna var det alltid ett mål för Flexarn att bli en del av Farmers. På startlinjen stod bjässarna alltid uppradade bredvid lilla Flexarn. Samtidigt som han var livrädd för bjässarna ...

Av Folgy - Söndag 9 dec 00:00

Imorgon som ni alla vet börjar det årliga träningslägret i Idre. Eliten i farmers ser fram emot en tuff vecka med mycket träning. Samtliga farmers beräknas ha en träningsmängd på ca 40 - 50 timmar denna vecka. Detta kan tyckas som tufft men som farme...

Av Folgy - Lördag 8 dec 00:00

Damp Joe hade återuppstått Klockan hade precis slagit 19 när dörren sparkades in med en kraftig smäll. Fil som tänkte gå och fiska så här på kvällskvisten fick dörren i huvudet och flög bakåt. När han väl lyckats flytta dörren med sina russinfingra...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem tränar mest under skidlägret?
 inte någon ettakille iallafall
 Boel
 Ben
 Fil
 Fred
 någon som påstår att längdskidor är träning

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se