Farmers

Direktlänk till inlägg 20 september 2011

En sådan dag

Av Folgy - 20 september 2011 16:43

En sådan riktig äventyrsdag. Tanken var att alla elever på OLGY skulle deltaga på en sprintträning under förmiddagen. Treorna insåg dock att sprintträning är till för mentalt svaga personer som inte kan ta sig fram över stock och sten. Följaktligen beslutades det att treorna skulle utnyttja förmiddagen på ett värdigare sätt, nämligen genom att fara till Rönnåsen och springa ett redigt distanspass.


Förhållandena var som upplagda för ett fint pass. Temperaturen höll sig runt noll grader Celsius och ett lätt regn föll över skogarna. Det improviserades snabbt ihop en krävande bana på ca 15 km som innehöll allt som Gästrikland har att erbjuda. Det vill säga grönområden och stenskravel. Banan passerade även över ett av Sveriges risigaste hyggen samt några förbannat blöta myrar.


De deltagande lät sig dock inte avskräckas av terrängen utan tog sig an utmaningarna med hedern i behåll. Efter cirka två timmar var banan avklarad och de deltagande kunde luta sig tillbaka och inmundiga varsin kopp kaffe som sig bör efter ett väl förrättat värv.


När den tappra skaran återvänt till Viken insåg de att dagen fortfarande var ung, så Svensk, Gunnar och Malmberg bestämde sig för att spendera eftermiddagen på parkbadet. Anledningen var att öva upp sig i diverse vattengrenar inför den stundande vattenolympiaden som kommer att gå av stapeln inom en snar framtid.


De tre atleterna visade direkt att parkbadet fått tre nya mästersimmare genom att simma ifrån allt och alla som befann sig i bassängen. Den halaste fisken av dem alla var Gunnar som skar fram genom vattnet som en atomubåt. Även Svensk glänste med fin teknik även om han tyvärr alltför ofta blev intresserad av badare av motsatt kön och följaktligen tappade fokus. Malmberg var något av den svagaste länken i detta annars så fulländade lag. Han var ungefär lika smidig i vattnet som en häst och drabbas alltid av kramp i vaden när en halv längd var avklarad. Han delade även allt för många egenskaper med en sten vilket gjorde simningen till en krävande utmaning.


Även när det gällde simhopp var Gunnar en mästare som graciöst flög över vattnet som en svan. Svensk å andra sidan var kung på magplask och Malmberg drabbades av en plötslig och akut höjdskräck som så när resulterade i allvarligt pungvred.


Efter dessa ansträngningar tillbringades en hel del tid i bubbelpoolen samt bastun för att mjuka upp utmattade muskler.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Springelsson

22 september 2011 11:29

Helt enligt riktlinjerna för tuff träning. Jochen säger ju alltid att ut i skiten och träna! Men vill ni springa fint så kan jag tipsa er om bättre stråk så kanske ni kan få er första o....m

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 12 dec 00:00


Som tradition åker Farmers till Idre varje år för att samla på sig sinnessjukt många träningstimmar. Utöver den extrema träningen och de otaliga timmarna i bastun är färden dit en höjdpunkt i sig. Varje år samlas alla Farmers för att få en plats i de...

Av Folgy - Tisdag 11 dec 00:00

Dags för veckans höjdpunkt och veckans memes, denna vecka bjuder vi på några dark memes. För er som är okunniga inom ämnet är regel numer 1. Att ingen meme är för grov.  Se och njut!           ...

Av Folgy - Måndag 10 dec 00:00

Drömmen om Farmers   Med en uppväxt i de klassiska Lussetågetskogarna var det alltid ett mål för Flexarn att bli en del av Farmers. På startlinjen stod bjässarna alltid uppradade bredvid lilla Flexarn. Samtidigt som han var livrädd för bjässarna ...

Av Folgy - Söndag 9 dec 00:00

Imorgon som ni alla vet börjar det årliga träningslägret i Idre. Eliten i farmers ser fram emot en tuff vecka med mycket träning. Samtliga farmers beräknas ha en träningsmängd på ca 40 - 50 timmar denna vecka. Detta kan tyckas som tufft men som farme...

Av Folgy - Lördag 8 dec 00:00

Damp Joe hade återuppstått Klockan hade precis slagit 19 när dörren sparkades in med en kraftig smäll. Fil som tänkte gå och fiska så här på kvällskvisten fick dörren i huvudet och flög bakåt. När han väl lyckats flytta dörren med sina russinfingra...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem tränar mest under skidlägret?
 inte någon ettakille iallafall
 Boel
 Ben
 Fil
 Fred
 någon som påstår att längdskidor är träning

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se