Farmers

Direktlänk till inlägg 20 september 2011

En sådan dag

Av Folgy - 20 september 2011 16:43

En sådan riktig äventyrsdag. Tanken var att alla elever på OLGY skulle deltaga på en sprintträning under förmiddagen. Treorna insåg dock att sprintträning är till för mentalt svaga personer som inte kan ta sig fram över stock och sten. Följaktligen beslutades det att treorna skulle utnyttja förmiddagen på ett värdigare sätt, nämligen genom att fara till Rönnåsen och springa ett redigt distanspass.


Förhållandena var som upplagda för ett fint pass. Temperaturen höll sig runt noll grader Celsius och ett lätt regn föll över skogarna. Det improviserades snabbt ihop en krävande bana på ca 15 km som innehöll allt som Gästrikland har att erbjuda. Det vill säga grönområden och stenskravel. Banan passerade även över ett av Sveriges risigaste hyggen samt några förbannat blöta myrar.


De deltagande lät sig dock inte avskräckas av terrängen utan tog sig an utmaningarna med hedern i behåll. Efter cirka två timmar var banan avklarad och de deltagande kunde luta sig tillbaka och inmundiga varsin kopp kaffe som sig bör efter ett väl förrättat värv.


När den tappra skaran återvänt till Viken insåg de att dagen fortfarande var ung, så Svensk, Gunnar och Malmberg bestämde sig för att spendera eftermiddagen på parkbadet. Anledningen var att öva upp sig i diverse vattengrenar inför den stundande vattenolympiaden som kommer att gå av stapeln inom en snar framtid.


De tre atleterna visade direkt att parkbadet fått tre nya mästersimmare genom att simma ifrån allt och alla som befann sig i bassängen. Den halaste fisken av dem alla var Gunnar som skar fram genom vattnet som en atomubåt. Även Svensk glänste med fin teknik även om han tyvärr alltför ofta blev intresserad av badare av motsatt kön och följaktligen tappade fokus. Malmberg var något av den svagaste länken i detta annars så fulländade lag. Han var ungefär lika smidig i vattnet som en häst och drabbas alltid av kramp i vaden när en halv längd var avklarad. Han delade även allt för många egenskaper med en sten vilket gjorde simningen till en krävande utmaning.


Även när det gällde simhopp var Gunnar en mästare som graciöst flög över vattnet som en svan. Svensk å andra sidan var kung på magplask och Malmberg drabbades av en plötslig och akut höjdskräck som så när resulterade i allvarligt pungvred.


Efter dessa ansträngningar tillbringades en hel del tid i bubbelpoolen samt bastun för att mjuka upp utmattade muskler.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Springelsson

22 september 2011 11:29

Helt enligt riktlinjerna för tuff träning. Jochen säger ju alltid att ut i skiten och träna! Men vill ni springa fint så kan jag tipsa er om bättre stråk så kanske ni kan få er första o....m

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Måndag 8 okt 12:34


Inför varje säsong som HB-spelare i Freluga Farmers trupp så måste fysiken vara på topp. En vältrimmad kropp är essentiell för att kunna prestera under en tuff match. Förutom att lyfta en väldans massa skrot så spelar kroppsmassan en mycket viktig ro...

Av Folgy - Måndag 24 sept 14:50

"Damma av grillorna och släpp det ni har i händerna så möts vi på Göransson Arena för årets första träning" skickade Coach Calle ut i Farmerschatten. Sagt och gjort; Erik släppte godispåsen, Fred X-boxkontrollen, Johan snoppen och Noel frugan. Trup...

Av Folgy - Onsdag 5 sept 20:03

En farmer är en modemedveten man. Förutom att ha atletiska och vältränade kroppar bryr vi oss dessutom om vårat utseende och klädsel. Det är bara att kolla på Joe som dagligen går runt i nya tröjor eller Ben som inte kan gå en meter utan att styla mi...

Av Folgy - Onsdag 29 aug 10:48


En Farmer är en lagens namn med gott omdöme och föredömlig moral. Något som ligger oss varmt om hjärtat är fred, solidaritet och civilkurage.  Vi är starkt emot kriminalitet så när vi fick nys om att mörklädda figurer smög runt i Sandviken och pa...

Av Folgy - Måndag 20 aug 19:22

Sedan 98tjejerna försvann från OLGY har mängden ätbar fisk i Norrsätrasjön ökat markant och därför har det upprättats en fiskekommision för att säkerställa arternas mångfald och sjöns överlevnad. Överfiske har under året varit ett problem och det har...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Hur många bortamatcher blir det för Japparn Jr den här veckan?
 7
 Fler än Phil
 Fler än Boel
 Så länge Phils kondomlager räcker

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se