Farmers

Direktlänk till inlägg 17 november 2010

FFHB vs Goonies matchrapport

Av Folgy - 17 november 2010 22:32

Det blev en härlig batalj på Järnvallen. I omklädningsrummet spelades Rock 'n Roll Train på högsta volym innan FFHB entrade den gigantiska arenan. Matchen blev en riktig tuff sådan, med två jämna lag. Krigarna från FFHB kämpade tappert och med mycket stake.


Men idag var inte asagudarna på Farmers sida, och det verkade som att bollen alltid studsade lite snett. Med ett tiotal stolpskott, och ett flertal andra "på håret" chanser så var det endast en av bollarna som nådde nätet bakom Goonies målvakt (Som täckte 75% av målet i utgångsläget). Målskytten visade sig vara Elias Öhgren, som på tredje eller möjligen fjärde returen lyckades få in bollen från nära håll.


Andra ljuspunkter i matchen var ett mer disiplinerat försvar som spelade samlat i egen zon och stod för en tämligen stabil insats. Även stora individuella framsteg på många håll noterades från föregående match. Hockeybockeyn var inte överdrivet fysisk, men förtjänar ett godkänt.


Ett nytt stående inslag i matchrapporten kommer att vara matchens Farmer.

Matchens farmer 16/11: Erik Boman

Motivering: Stoppade det mesta som kom hans väg, och med ett flertal GRYMMA enhandsplock är Erik Boman ett ganska självklart val.


Statistik

Slutresultat: 1-4 (0-2, 1-2)

Utvisningar (min): 2-2

Straffar: 0-1

Ljudnivå: Normal

Publik: 1

PMS (domaren): Låg


Bild från föregående säsong

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tomten

18 november 2010 21:54

Malmberg håller spelaren borta med en grym balans och teknik;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 12 dec 00:00


Som tradition åker Farmers till Idre varje år för att samla på sig sinnessjukt många träningstimmar. Utöver den extrema träningen och de otaliga timmarna i bastun är färden dit en höjdpunkt i sig. Varje år samlas alla Farmers för att få en plats i de...

Av Folgy - Tisdag 11 dec 00:00

Dags för veckans höjdpunkt och veckans memes, denna vecka bjuder vi på några dark memes. För er som är okunniga inom ämnet är regel numer 1. Att ingen meme är för grov.  Se och njut!           ...

Av Folgy - Måndag 10 dec 00:00

Drömmen om Farmers   Med en uppväxt i de klassiska Lussetågetskogarna var det alltid ett mål för Flexarn att bli en del av Farmers. På startlinjen stod bjässarna alltid uppradade bredvid lilla Flexarn. Samtidigt som han var livrädd för bjässarna ...

Av Folgy - Söndag 9 dec 00:00

Imorgon som ni alla vet börjar det årliga träningslägret i Idre. Eliten i farmers ser fram emot en tuff vecka med mycket träning. Samtliga farmers beräknas ha en träningsmängd på ca 40 - 50 timmar denna vecka. Detta kan tyckas som tufft men som farme...

Av Folgy - Lördag 8 dec 00:00

Damp Joe hade återuppstått Klockan hade precis slagit 19 när dörren sparkades in med en kraftig smäll. Fil som tänkte gå och fiska så här på kvällskvisten fick dörren i huvudet och flög bakåt. När han väl lyckats flytta dörren med sina russinfingra...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Vem tränar mest under skidlägret?
 inte någon ettakille iallafall
 Boel
 Ben
 Fil
 Fred
 någon som påstår att längdskidor är träning

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se