Farmers

Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Sista 10mila-slipningen

Av Folgy - 24 april 2008 23:14


10mila genrepet hölls ikväll i Högbo. 3 tappra krigare passade på att köra "bar-överkropps-natt-mästerskap".


Jag stod på startlinjen mitt emellan de 2 kanske hårdaste unga män jag mött. På en sidan Olli-Markus Taivainen, som skrattar åt 800h träning. På den andra sidan Daniel Nordebo 720h den gågna året och nyligen slagit Alsgaard och Tobbe Fredriksson. Själv sitter man på finfina 1 timme om dagen i snitt. Snacka om att jag tyckte det var skönt att det bara blev ett 45minuterspass.

Nordebo tog hem det i slutet, då vissa gafflingar var orättvisa enligt motståndarna.

Här är några av kontrollerna på Nordebos gaffling ;)

Nyss hemkomna så tänkte vi ta en liten tur ut med Jeppes hemmagjorde kanon.


(UPPDATERING)

Kanske kan vi räkna ett till pass idag då vi nyss haft 180 i puls i ca 25minuter. För när vi drog ut för att skjuta lite apelsiner hann vi inte mer än avfyra ett enda skott, Innan "polis-tanten" på Tallbacksvägen kom ut med sin jättelika attackhund. Vi blev förståss stressade i den svåra situationen och flydde i full fart. Jagade i 1km lyckades vi skaka av henne och sedan ta lite omvägar hem för att inte bli sedda. Vi klarade oss men våran kära kanon, som vi lämnade på brottsplatsen, vet vi inte hur det gick för.

Vi har tidigare råkat ut för Kärringen med stort K vid olika tillfällen. Bland annat vid ett naken-race genom sandviken city.

Imorgon ska vi försöka undanröja bevismaterial på ett säkert sätt...

....Efter att vi har tränat förståss!
Peace out!

Tynne

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 5 sept 20:03

En farmer är en modemedveten man. Förutom att ha atletiska och vältränade kroppar bryr vi oss dessutom om vårat utseende och klädsel. Det är bara att kolla på Joe som dagligen går runt i nya tröjor eller Ben som inte kan gå en meter utan att styla mi...

Av Folgy - Onsdag 29 aug 10:48


En Farmer är en lagens namn med gott omdöme och föredömlig moral. Något som ligger oss varmt om hjärtat är fred, solidaritet och civilkurage.  Vi är starkt emot kriminalitet så när vi fick nys om att mörklädda figurer smög runt i Sandviken och pa...

Av Folgy - Måndag 20 aug 19:22

Sedan 98tjejerna försvann från OLGY har mängden ätbar fisk i Norrsätrasjön ökat markant och därför har det upprättats en fiskekommision för att säkerställa arternas mångfald och sjöns överlevnad. Överfiske har under året varit ett problem och det har...

Av Folgy - Torsdag 16 aug 11:50


     För några veckor sedan nåddes vi ex-tvåakillar av ett förvånande telefonsamtal. Det är Folke, Farmers ägare som ringer. Han ber oss att sätta oss ner och lyssna noggrant på vad han har att säga. Folke säger att Farmers tidigare styrelse med t...

Av Folgy - Fredag 1 juni 14:51

Knäpp en geting, ta av dig hatten och dra åt skärpet. Vi bjuder på en långfilm från utlandslägret i Turkland, se och njut!         ...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Var ska Harrys äga rum?
 På skidlägret
 Örnnästet
 Hos ettatjejerna
 Simons rum
 Kontoret
 Utlandslägret
 I skogen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se