Farmers

Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Sista 10mila-slipningen

Av Folgy - 24 april 2008 23:14


10mila genrepet hölls ikväll i Högbo. 3 tappra krigare passade på att köra "bar-överkropps-natt-mästerskap".


Jag stod på startlinjen mitt emellan de 2 kanske hårdaste unga män jag mött. På en sidan Olli-Markus Taivainen, som skrattar åt 800h träning. På den andra sidan Daniel Nordebo 720h den gågna året och nyligen slagit Alsgaard och Tobbe Fredriksson. Själv sitter man på finfina 1 timme om dagen i snitt. Snacka om att jag tyckte det var skönt att det bara blev ett 45minuterspass.

Nordebo tog hem det i slutet, då vissa gafflingar var orättvisa enligt motståndarna.

Här är några av kontrollerna på Nordebos gaffling ;)

Nyss hemkomna så tänkte vi ta en liten tur ut med Jeppes hemmagjorde kanon.


(UPPDATERING)

Kanske kan vi räkna ett till pass idag då vi nyss haft 180 i puls i ca 25minuter. För när vi drog ut för att skjuta lite apelsiner hann vi inte mer än avfyra ett enda skott, Innan "polis-tanten" på Tallbacksvägen kom ut med sin jättelika attackhund. Vi blev förståss stressade i den svåra situationen och flydde i full fart. Jagade i 1km lyckades vi skaka av henne och sedan ta lite omvägar hem för att inte bli sedda. Vi klarade oss men våran kära kanon, som vi lämnade på brottsplatsen, vet vi inte hur det gick för.

Vi har tidigare råkat ut för Kärringen med stort K vid olika tillfällen. Bland annat vid ett naken-race genom sandviken city.

Imorgon ska vi försöka undanröja bevismaterial på ett säkert sätt...

....Efter att vi har tränat förståss!
Peace out!

Tynne

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Fredag 9 nov 13:20


Efter Blodslitsgenrepet dagen innan avresan mot vårat grannland i väst kände vår chaufför av symptomen för körtelfeber och tänkte inte följa med i det läget, men efter en superdrink innehållande diverse ingredienser som inte bör nämnas för publikum o...

Av Folgy - Måndag 5 nov 19:26


  Ärlighet varar längst, glöm aldrig det våra vänner, ovänner och Ben! Se och njut, skål på den        ...

Av Folgy - Söndag 4 nov 20:57

Torsdagen den 11:e oktober begav sig ett sällskap mot BlowJob- arena för att avverka ett klassiskt kraftprov, Cooper test- med andra ord 3000 meter. Oddsen talade sitt tydliga språk, Japparn Jr var favorit men som en klok tjackpundare en gång sa &rdq...

Av Folgy - Måndag 8 okt 12:34


Inför varje säsong som HB-spelare i Freluga Farmers trupp så måste fysiken vara på topp. En vältrimmad kropp är essentiell för att kunna prestera under en tuff match. Förutom att lyfta en väldans massa skrot så spelar kroppsmassan en mycket viktig ro...

Av Folgy - Måndag 24 sept 14:50

"Damma av grillorna och släpp det ni har i händerna så möts vi på Göransson Arena för årets första träning" skickade Coach Calle ut i Farmerschatten. Sagt och gjort; Erik släppte godispåsen, Fred X-boxkontrollen, Johan snoppen och Noel frugan. Trup...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Klarar någon no-nut november?
 Ingen
 negativ
 Ben såvida han inte får "spontanbånge"
 Philip eller Japparn jr om dem hade följt "bro's before ho's"
 NEJ!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se