Farmers

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

...legenden blir ännu större.

Av Folgy - 23 april 2008 13:41

Ok, erkänner att jag igår va lite väl uppspelt över vårt kungliga besök. Men han e hård OMa, det är han.


"Jag tänkte jag ska träna inte så hårt före tiomila"

Nej precis, alltså blir det BARA 2 pass om dagen dessa dagar.

Passar ju bra eftersom jag själv tänkte träna ganska hårt. Alltså 2 pass om dagen. Vi tog en tur ut i norrsätraskogen nu på förmiddan för å lufta lungorna lite... i eftermiddag så blir det backintervaller. Victor får hålla farten, då han verkar kunna kuta hur fort som helst för tillfället. Där kanske vi kan plocka finnen i alla fall.


Vi har nu alltså flera juniorvärldsmästare i stan för tillfället, Jan Benes är ju här samt några andra duktiga Jan Palas, E. Smelik och Jacek Morawski. Rehns BK Invandrarklubb.För övrigt åkte hockeyfrillan av idag. Gick till nån sop-frissa och ser fan knappt bättre ut. Saknar den lite. snyft.Pz

Tynne

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marjonas

24 april 2008 09:36

Knäckte ni honom på backintervallerna då? ;)
Idag blir det tufft på träningen. Hoppas ni har spring i benen!

 
Ingen bild

Tynne

24 april 2008 12:50

Jo fan ! =) läs nyare news ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Onsdag 5 sept 20:03

En farmer är en modemedveten man. Förutom att ha atletiska och vältränade kroppar bryr vi oss dessutom om vårat utseende och klädsel. Det är bara att kolla på Joe som dagligen går runt i nya tröjor eller Ben som inte kan gå en meter utan att styla mi...

Av Folgy - Onsdag 29 aug 10:48


En Farmer är en lagens namn med gott omdöme och föredömlig moral. Något som ligger oss varmt om hjärtat är fred, solidaritet och civilkurage.  Vi är starkt emot kriminalitet så när vi fick nys om att mörklädda figurer smög runt i Sandviken och pa...

Av Folgy - Måndag 20 aug 19:22

Sedan 98tjejerna försvann från OLGY har mängden ätbar fisk i Norrsätrasjön ökat markant och därför har det upprättats en fiskekommision för att säkerställa arternas mångfald och sjöns överlevnad. Överfiske har under året varit ett problem och det har...

Av Folgy - Torsdag 16 aug 11:50


     För några veckor sedan nåddes vi ex-tvåakillar av ett förvånande telefonsamtal. Det är Folke, Farmers ägare som ringer. Han ber oss att sätta oss ner och lyssna noggrant på vad han har att säga. Folke säger att Farmers tidigare styrelse med t...

Av Folgy - Fredag 1 juni 14:51

Knäpp en geting, ta av dig hatten och dra åt skärpet. Vi bjuder på en långfilm från utlandslägret i Turkland, se och njut!         ...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Var ska Harrys äga rum?
 På skidlägret
 Örnnästet
 Hos ettatjejerna
 Simons rum
 Kontoret
 Utlandslägret
 I skogen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se