Farmers

Direktlänk till inlägg 23 april 2008

...legenden blir ännu större.

Av Folgy - 23 april 2008 13:41

Ok, erkänner att jag igår va lite väl uppspelt över vårt kungliga besök. Men han e hård OMa, det är han.


"Jag tänkte jag ska träna inte så hårt före tiomila"

Nej precis, alltså blir det BARA 2 pass om dagen dessa dagar.

Passar ju bra eftersom jag själv tänkte träna ganska hårt. Alltså 2 pass om dagen. Vi tog en tur ut i norrsätraskogen nu på förmiddan för å lufta lungorna lite... i eftermiddag så blir det backintervaller. Victor får hålla farten, då han verkar kunna kuta hur fort som helst för tillfället. Där kanske vi kan plocka finnen i alla fall.


Vi har nu alltså flera juniorvärldsmästare i stan för tillfället, Jan Benes är ju här samt några andra duktiga Jan Palas, E. Smelik och Jacek Morawski. Rehns BK Invandrarklubb.För övrigt åkte hockeyfrillan av idag. Gick till nån sop-frissa och ser fan knappt bättre ut. Saknar den lite. snyft.Pz

Tynne

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marjonas

24 april 2008 09:36

Knäckte ni honom på backintervallerna då? ;)
Idag blir det tufft på träningen. Hoppas ni har spring i benen!

 
Ingen bild

Tynne

24 april 2008 12:50

Jo fan ! =) läs nyare news ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Folgy - Fredag 9 nov 13:20


Efter Blodslitsgenrepet dagen innan avresan mot vårat grannland i väst kände vår chaufför av symptomen för körtelfeber och tänkte inte följa med i det läget, men efter en superdrink innehållande diverse ingredienser som inte bör nämnas för publikum o...

Av Folgy - Måndag 5 nov 19:26


  Ärlighet varar längst, glöm aldrig det våra vänner, ovänner och Ben! Se och njut, skål på den        ...

Av Folgy - Söndag 4 nov 20:57

Torsdagen den 11:e oktober begav sig ett sällskap mot BlowJob- arena för att avverka ett klassiskt kraftprov, Cooper test- med andra ord 3000 meter. Oddsen talade sitt tydliga språk, Japparn Jr var favorit men som en klok tjackpundare en gång sa &rdq...

Av Folgy - Måndag 8 okt 12:34


Inför varje säsong som HB-spelare i Freluga Farmers trupp så måste fysiken vara på topp. En vältrimmad kropp är essentiell för att kunna prestera under en tuff match. Förutom att lyfta en väldans massa skrot så spelar kroppsmassan en mycket viktig ro...

Av Folgy - Måndag 24 sept 14:50

"Damma av grillorna och släpp det ni har i händerna så möts vi på Göransson Arena för årets första träning" skickade Coach Calle ut i Farmerschatten. Sagt och gjort; Erik släppte godispåsen, Fred X-boxkontrollen, Johan snoppen och Noel frugan. Trup...

Presentation


Bloggen drivs av några grabbar inom Farmers och skildrar alla sjuka saker som händer i Viken.

Omröstning

Klarar någon no-nut november?
 Ingen
 negativ
 Ben såvida han inte får "spontanbånge"
 Philip eller Japparn jr om dem hade följt "bro's before ho's"
 NEJ!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Farmers med Blogkeen
Följ Farmers med Bloglovin'

världen faller samman

0 besvarade frågor

.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se